Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LUNA cumilánc (Kakukkfű)

Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Vonalkód: 810052468235
A cumilánc segítségével bármilyen cumi biztonságosan rögzíthető a ruhához. A cumilánc megakadályozza, hogy a cumi elvesszen vagy leessen a földre, és szükség esetén könnyű hozzáférést biztosít a babának a cumihoz.

A termék megfelel az EN12586 szabványnak.
Méret: kb 23,5 cm

Ajánlott fogyasztói ár: 6 490 Ft
Termék címkék:
mushiecumilanc

Leírás és Paraméterek

A cumilánc segítségével bármilyen cumi biztonságosan rögzíthető a ruhához. A cumilánc megakadályozza, hogy a cumi elvesszen vagy leessen a földre, és szükség esetén könnyű hozzáférést biztosít a cumihoz. A cumilánc gondoskodik arról, hogy a cumi mindig a közelben legyen.
A Mushie cumiláncok a szülők és a babák kedvencei!
A LUNA cumiláncok pasztell színben kaphatók.

A termék megfelel az EN12586 szabványnak.
Méret: kb. 23,5 cm
A szilikon gyöngyök prémium minőségű, 100%-élelmiszeripari szilikonból készülnek. A szilikon gyöngyök 100% BPA- és ólommentesek, szagtalanok. A cumilánc csat része szintén ólommentes, a zsinór pedig penészálló.
Tisztítás: Ne helyezze a cumiláncot semmilyen sterilizálóba. Mosogatógépbe tenni tilos! Langyos vízzel, kevés szappannal kézzel mosható. Kerülje a hosszabb ideig tartó vízbe merítést.

FONTOS! Soha ne hosszabbítsa meg a cumiláncot! Ne rögzítse zsinórhoz, szalaghoz, fűzőhöz vagy laza ruharészekhez, mert az fulladásveszélyes. Javasoljuk, hogy a cumiláncot csak ruhához rögzítse. Ne használja, ha a baba kiságyban vagy ágyban van felügyelet nélkül.
Figyelmeztetés: a cumilánc nem játék. Minden használat előtt ellenőrizze a terméket. Az elhasználódás, sérülés első jelére dobja ki.
Készítés helye: USA